Rioleringswerken Hofdijksweg en Broekweg in Ouddorp

19 februari 2011

Op 21 februari gaat de gemeente Goedereede starten met rioleringswerken aan de Hofdijksweg en de Broekweg in Ouddorp. De rioleringen zijn nodig aan vervanging toe. Momenteel werkt de gemeente nog aan de rioleringen in de Vissersstraat. In de Hofdijksweg vanaf de rotonde bij Zorgcomplex De Vliedberg tot aan de Broekweg vervangt de gemeente de riolering. Vervolgens wordt de riolering in de Broekweg tussen de Stationsweg en de Hofdijksweg vervangen. De betrokken inwoners zijn tijdig op de hoogte gebracht van de werkzaamheden. De bus rijdt een andere route.

In verband met de werkzaamheden is een aantal bushalten tot aan Pasen buiten gebruik. De bushalten bij de Bredeweg, de Stationsweg en de Preekhillaan vervallen dan. Ter vervanging plaats de gemeente ter hoogte van de kruising Oosterweg en Bredeweg (nabij het informatiebord) een tijdelijke bushalte en een fietsenstalling.

Tijdens de werkzaamheden staan er gele zebra-aanduidingen op de weg en is een snelheidsbeperking van 30 kilometer per uur van kracht. De gemeente Goedereede roept iedereen op een bijdrage te leveren aan de verkeersveiligheid. Dergelijke werken in het dorp brengen overlast en hinder met zich mee. De gemeente vraagt daar begrip voor.