Wethouder Tollenaar overhandigd sleutels Oosterpark

25 januari 2012

Projectontwikkelaar De Koning Wessels Vastgoed realiseert een bouwplan met 51 woningen; Oosterpark. Op donderdag 19 januari was de oplevering van fase één van het Oosterpark. Er werden 13 appartementen en 3 woningen opgeleverd. Oosterpark biedt ruime appartementen en vrijstaande en geschakelde woningen. Van de 15 appartementen zijn al 13 verkocht. De eerste bewoners namen begin oktober hun intrek in de nieuwe en energiezuinige woningen. Wethouder Frans Tollenaar overhandigde tijdens de oplevering van de eerste fase de sleutel aan de heer en mevrouw Aleman.

‘Ik ben erg content met het feit dat de eerste bewoners hier gaan wonen. In eerste instantie gaat het om woningen voor de doelgroep boven de 45 jaar waarbij ook zorgconcepten mogelijk zijn. De Koning Wessels Vastgoed is nog aan het verkennen of de doelgroep en het concept voor de vervolgfase nog aangepast moet worden op basis van de woningbehoeften en wensen van bewoners’, aldus Frans Tollenaar, wethouder van de gemeente Goedereede.

Het plan Oosterpark ligt in de hoek ten oosten van de Oosterweg en ten noorden van de Hofdijksweg. Het bouwplan bestaat uit 15 appartementen en 36 geschakelde en vrijstaande woningen. De bouwvergunning is verleend op 19 mei 2009, waarna de bouw startte na de zomer van 2010.

Iedere vrijdagmiddag is het ‘binnen zonder kloppen’ bij het Oosterpark. Dan kunt u zonder het maken van een afspraak een modelwoning bezichtigen. Voor meer informatie over het bouwplan Oosterpark is te verkrijgen bij mevrouw Thekla van der Weerd. Zij is contactpersoon van het plan Oosterpark. U kunt haar bereiken via 06-556 99 999 of via thekla@planoosterpark.nl. Op de website van Oosterpark, www.planoosterpark.nl, is meer informatie te vinden.

Bron: Gemeente Goedereede