SGP Zuid-Holland komt naar het eiland

12 februari 2011

Op dv dinsdagavond 22 februari 2011 is de provinciale SGP op bezoek op Goeree-Overflakkee. Lijsttrekker Stoop: ‘Het is goed om aandacht te hebben voor alle regio’s in de provincie, dus ook voor de Zuid-Hollandse eilanden! Wij gaan in Dirksland graag in gesprek met de Goereese kiezers’. Het bezoek staat in het teken van de campagne voor de verkiezingen van Provinciale Staten. Kiezers kunnen tijdens deze avond reageren op het programma van de SGP. De kandidaten gaan met de aanwezigen in gesprek over regionale thema’s als de verhouding tussen provincie en gemeente, knelpunten op de provinciale wegen en natuurbeheer.

De avond begint om 19:45 uur in de zaal van het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente, Mozartsingel 2 in Dirksland. Naast Servaas Stoop zullen ook Henk van Dieren (kandidaat nr. 2, huidig Statenlid) en Peter Zevenbergen (kandidaat nr. 4, oud-wethouder Alblasserdam) aanwezig zijn. Zij zullen onder leiding van Dirk-Jan Nijsink (beleidsadviseur landelijke SGP-jongeren) debatteren over het campagnethema: ‘Toegevoegde waarde!

De avond in Dirksland is onderdeel van een reeks bijeenkomsten door de hele provincie. Ook in Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Oud-Beijerland, Den Haag en Ridderkerk staan werkbezoeken en bijeenkomsten op het programma.