Hoge waardering voor Goedereede

7 september 2011

De gemeente Goedereede hield dit voorjaar opnieuw een enquête onder haar inwoners. ‘Waar staat je gemeente’ is een uitgebreid onderzoek waarbij de antwoorden van inwoners rapportcijfers opleveren voor de deelnemende gemeenten. Onlangs presenteerde het onderzoeksbureau het definitieve rapport. De gemeente Goedereede kreeg vergelijkbare cijfers met 2009. Goedereede scoort goed; de meeste uitslagen liggen ruim boven het gemiddelde. Van de veertien gemeenten die deelnamen, kwam de gemeente Goedereede als beste uit de bus.

De gemeente Goedereede streeft continue naar een optimale dienstverlening. De mening van haar inwoners geeft de gemeente belangrijke informatie om haar dienstverlening te verbeteren. Een extern bureau houdt jaarlijks een onafhankelijke enquête ‘Waar staat je gemeente’. De enquête vindt plaats onder een representatieve hoeveelheid inwoners van een aantal gemeenten in Nederland. De laatste keer dat Goedereede meedeed was in 2009. Dit voorjaar deden veertien gemeenten mee, waaronder de gemeente Goedereede. De resultaten van de enquête geven een duidelijk en onafhankelijk beeld over de mening van de inwoners over de gemeente.

Goedereede scoort goed; de meeste uitslagen liggen ruim boven het gemiddelde. Van de veertien gemeenten die deelnamen, kwam de gemeente Goedereede als beste uit de bus.