Collegeleden bezoeken PiXlife Nature Xperience

8 oktober 2024

Het college van burgemeester en wethouders bezoekt regelmatig bedrijven in de gemeente om zo persoonlijk kennis te maken met de eigenaren en de manier van bedrijfsvoering. Op dinsdag 8 oktober ontving Daan Schoonhoven, directeur/eigenaar van PiXlife Nature Xperience, een afvaardiging van het college op de Brouwersdam.
Over PiXlife Nature Xperience

Bij PiXLife Nature Xperience, gelegen aan de Brouwersdam in Zuid-Holland, staan natuurfotografie, vogelobservatie en natuurbeleving centraal. Bezoekers kunnen deelnemen aan begeleide excursies en workshops, of genieten van tentoonstellingen en een prachtig uitzicht vanaf de uitkijktoren. PiXLife heeft daarnaast een belevingswinkel en een terras waar je kunt ontspannen na een dag in de natuur. Voor zakelijke of privébijeenkomsten, zoals vergaderingen en bedrijfsuitjes, biedt PiXLife moderne congresfaciliteiten.

Het bedrijf is dit voorjaar open gegaan, en op 12 september 2024 was de officiële opening. De verbouwing van PiXLife Nature Xperience is zo circulair mogelijk uitgevoerd. Dit houdt in dat er veel materialen tweedehands zijn aangeschaft en hergebruikt of dat er is gekozen voor duurzame alternatieven. PiXlife Nature Xperience kreeg hiervoor subsidie vanuit de programmalijn Duurzaamheid van de Regio Deal Zuid-Hollandse Delta.

Meer weten? Kijk voor meer informatie op de website www.pixlife.nl.